Feed your body & soul

Wil je gezond plantaardig eten, maar merk je dat je verstrikt zit in een web aan tegenstrijdige informatie?

Merk je dat je periodes doorgaat waarin je super streng bent voor jezelf om daarna alles weer te laten vieren?

En ervaar je onzekerheid over je voedingskeuzes waardoor je het plezier in eten en koken kwijt bent?

Dan is deze workshop voor jou!

Wil jij vaker plantaardig eten, maar vind je de overstap maar lastig?

Door vaker plantaardig te eten doe je je lijf en de planeet een groot plezier. Maar veel mensen vinden de switch naar meer plantaardig lastig en spannend. Want hoe krijg ik alles voldoende binnen en wat ga ik dan precies eten wat niet alleen voedzaam, maar ook lekker is? Door alle onzekerheid veranderen we vaak maar niet en blijven we in de comfort zone. Maar hiermee laten we gezondheid liggen.

Plantaardig eten is leuk, lekker en voedzaam!

Gezond eten

Wees niet langer onzeker over je voedingskeuzes en kom alles te weten over de sleutelprincipes naar een volwaardig plantaardig voedingspatroon.

Geen restricties

Gezond eten ten koste van alles is geen beste deal. Leer daarom hoe je een gezonde balans verkrijgt en niet in extremen vervalt terwijl je je leefstijl goals bereikt.

Koken

Ga aan de slag met het bereiden van de lekkerste plantaardige gerechten en ontdek de veelzijdigheid van de plantaardige keuken.

Ik ben Lobke Faasen, diëtist en expert plantaardig eten

Lobke is al diëtist sinds 2016 en is gespecialiseerd in een plantaardig voedingspatroon. Ze heeft jaren ervaring in het coachen van mensen en weet daarom als geen ander dat er meer nodig is dan kennis om je goals te bereiken. Deze kennis en praktijkervaring komen samen tijdens de workshop.

Tijdens deze workshop leert Lobke je de belangrijkste aandachtspunten voor een volwaardig plantaardig dieet. Want hoe krijg je genoeg voedingsstoffen binnen en welke mythen over een voedingspatroon met minder vlees, zuivel en ei en meer planten kun je links laten liggen? Kennis is immers van fundamenteel belang om zelfvertrouwen te hebben in je voedingskeuzes.

En hiervoor hoef je helemaal geen perfectie na te streven. Liever niet zelfs, want vaak werkt dit averechts. Naast kennis over volwaardige plantaardige voeding geeft ze je daarom de tools om niet te vervallen in extremen zodat je lichaam zich goed voelt en de soul ook niets tekort komt. Je ontdekt dan ook hoe je een gezonde balans nastreeft waarmee je tegelijkertijd jouw leefstijl goals dichterbij brengt.

Lenna Omrani

Lenna Omrani is plant based chef, receptontwikkelaar en ex-topsporter. Via haar kookboeken, social mediakanalen en website deelt ze haar kennis en passie om plantaardig eten aantrekkelijk, toegankelijk en leuk te maken voor iedereen.

Tijdens de workshop verzorgt Lenna Omrani een kookdemo en -workshop waarbij je samen met je medechefs super lekkere plant-based gerechten maakt. Je krijgt uitleg over het gebruiken van bepaalde producten, leert meer over de bereiding van gerechten en word begeleid in de keuken zodat je thuis ook aan de slag kan met de receptuur.

Aan het eind van de dag loop jij naar buiten met een bak zelfvertrouwen over je voedingskeuzes en keuken skills, heb je de kennis om een plantaardig dieet volwaardig en heb je een veel betere food mindset. En natuurlijk heb je een goed gevulde maag ;).

Praktische info

Wat je kunt verwachten

  • Een leuke groep van maximaal 16 deelnemers.
  • Een lezing over volwaardig plantaardig eten.
  • De bereiding van meerdere gerechten.
  • Alle recepten in een PDF bestand.
  • Een gezellige, maar vooral lekkere en leerzame middag.

Bereikbaarheid

De workshop wordt gegeven in Lenna’s Kitchen, Hoflaan 217, Den Bosch.

  • Parkeren: Parkeergarage Paleiskwartier of in de Statenlaan/Bordeslaan, tegen betaling.
  • OV: de studio ligt op 15 minuten lopen vanaf het centraal station.
  • P+R: Parkeer bij P+R Transferium Deutersestraat Den Bosch voor €5,10 per dag. Hier kun je na het stallen van de auto, tot sluitingstijd, gratis een fiets lenen.