Voor een transitie naar meer plantaardige voeding

Als diëtist, co-founder van de Schijf for Life en expert plantaardig eten weet Lobke Faasen alles over volwaardig plantaardig eten, duurzame voedselkeuzes en hoe deze de gezondheid van zowel mens als planeet beïnvloedt. Tijdens keynotes geeft zij op enthousiaste wijze de achtergrondkennis en praktische info om als zorgverlener en organisatie met dit thema aan de slag te gaan.

 

Een thema waar iedereen zorgprofessional alles over zou moeten weten en meer mee zou moeten doen, aangezien meer plantaardig eten zo’n belangrijke peiler is om de ziektelast in de overbelaste zorg te verminderen. Daarnaast is voeding een ontzettend belangrijk thema in het verduurzamen van de zorg, terwijl deze vaak nog achterblijft in het duurzaamheidsbeleid van de zorg.

 

Lobke Faasen sprak eerder bij

 • Antoni van Leeuwenhoek
 • Sorgente
 • Alpro
 • Haagse Hogeschool
 • Artis

Reviews

 • Afgelopen maand heeft Lobke gesproken tijdens een door mij georganiseerde bijeenkomst voor oncologie diëtisten. Lobke heeft een hele duidelijke presentatie gegeven over een plantaardig en duurzaam voedingspatroon en hoe je dit kunt adviseren aan patiënten. De presentatie bevatte veel goede, wetenschappelijke literatuur, maar ook juist de praktische tips die je als diëtist goed kan gebruiken om een goed advies te geven. Lobke is heel gepassioneerd over haar vak en dit merk je terug in haar enthousiasmerende manier van presenteren. Een aanrader!

  Jessica Kraan
  Rayonmanager bij Sorgente B.V.

 • Ik volgde de webinar voor zorgverleners over plantaardige voeding bij Lobke, en heb dit als zeer positief en leerzaam ervaren! Lobke sluit goed aan op je niveau en onderbouwt alles wat ze zegt op een wetenschappelijke manier. Aanrader!

  Eva

 • De expert op plantaardige voeding; toegankelijk voor iedereen, in iedere levensfase.

  Sportho Kliniek

Lobke Faasen als spreker?

Ben je op zoek naar een spreker voor een event, training of workshop? Laten we bellen voor de mogelijkheden. Een lezing kan worden aangepast naar de wensen van de organisatie.