De gezondheid van mensen én de planeet is in crisis

Lobke Faasen is diëtist, co-founder van de Schijf for Life, spreker en expert plantaardige voeding en duurzame voedselkeuzes. De transitie naar een plantaardig dieet levert heel veel gezondheid op voor mensen en is een cruciale stap om de planeet leefbaar te houden. Juist daarom is duurzaamheid dé verantwoordelijkheid van de gezondheidszorg. Op een ongezonde planeet is immers niemand gezond. En de transitie naar een plantaardig voedselsysteem is een hele belangrijke bijdrage aan de oplossing.

 

Schijf for Life

Lobke Faasen is de co-founder van de Schijf for Life. Het eerste voedselvoorlichtingsmodel wat aansluit op de klimaat-, milieu- en gezondheidsdoelen. Reviewed door 6 diëtisten, onderschreven door honderden diëtisten, artsen en andere zorgverleners en stakeholders.

Suppletie bij een plantaardig dieet

Ontvang gratis mijn suppletiegids waarin je in één overzicht ziet welke supplementen worden geadviseerd bij een plantaardig(er) dieet.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Door de gids aan te vragen, ontvang je in de toekomst ook mijn gezonde en ecopositieve leesvoer. Uitschrijven kan altijd met één klik.

Plant Based Bootcamp

Evidence based, praktisch én geaccrediteerd voor diëtisten. De nascholing waarin je alles leert over een volwaardig plantaardig dieet. Speciaal voor diëtisten, artsen en andere gezondheidszorgprofessionals.

 

 

 

 

 

 

ReviewsBekijk alle Google Reviews

 • Training plant based bootcamp aanrader voor dietisten die plantaardig(-er) willen gaan adviseren! inspirerend!

  Aline Rozeboom Bos
  Diëtist bij Aafje thuiszorg

 • De expert op plantaardige voeding; toegankelijk voor iedereen, in iedere levensfase.

  Sportho Kliniek

 • Ik heb het genoegen gehad om deel te nemen aan haar plant based bootcamp. Daar ben ik zeer tevreden over. Deze scholing is zeer goed opgebouwd en heeft de gewenste diepgang wat inhoud betreft. De kooksessie was ook zeker van toegevoegde waarde.

  Vassia Ivanova, jeugdarts
  Februari 2023