Lange termijn

Structurele gedragsverandering en ongezonde patronen doorbreken vereist tijd. Ik werk daarom voor langere termijn met je samen om je hierin intensief te begeleiden, helpen en bij te staan.

Maatwerk

Ik stem het traject af op jouw lijf en leven. Zo zet je weliswaar kleine stappen, maar deze zijn ten minste haalbaar waardoor je daadwerkelijk dichterbij je doelen komt.

Tijd & aandacht

Je kan mijn hulp op ieder moment inschakelen en je krijgt altijd mijn tijd en aandacht om je verder te helpen. Je hoeft dus geen tijd en energie te verspillen aan zelf aanmodderen.

Stop met diëten

Veel mensen zetten zichzelf op een steeds strakker regime wanneer ze gezondheidsdoelen willen bereiken. Niet alleen ongezond voor je lichaam, door de restrictieve gedachten heeft je relatie met voeding er ook onder te lijden. Daarbij komt ook dat diëten vol trucjes zitten die maar tijdelijk werken. Voor je het weet ben je weer terug bij af, wat een enorme klap is voor je zelfvertrouwen om ooit wel die gezondheidsdoelen te bereiken.

Een gezonde leefstijl betekent werken aan jezelf vanuit liefde, niet vanuit haat. Laten we samen werken aan gezonde gewoonten. Zo krijg je niet alleen fysieke gezondheid terug, maar maak je ook als mens een ongelofelijke persoonlijke groei door.

Ontdek jouw potentieel

Investeren in je gezondheid is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Het betaalt zich de rest van je leven uit. Maar zonder plan maar wat aanmodderen is grote tijdverspilling en leidt to hard werken met maar weinig resultaat. En al die moeite zonder langdurig resultaat doet je zelfvertrouwen ook geen goed.

Laat mij je helpen om op efficiënte wijze het maximale uit je gezondheid te halen en je doelen te bereiken. Ik combineer wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid met jouw individuele behoeften. Waar je ook bent in je reis naar gezondheid en geluk, ik help je vanaf dat punt naar het volgende level.

Dit is wat het jou oplevert

Gezondheid

Wat het ook is dat maakt dat jij momenteel niet maximaal kan genieten van je dag; mijn coaching is er op gericht dat jij het maximale uit je gezondheid gaat halen. En dan niet enkel je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid krijgt een boost.

Know how

Kennis geeft zelfvertrouwen en voorkomt dat je gaat twijfelen en steeds van plan switcht. Het is dan ook super belangrijk dat je niet alleen weet wat je moet doen om je doel te bereiken, maar ook waarom dit jouw gezondheid dient.

Rust

Een ongezonde leefstijl gaat bijna altijd gepaard met een onrustig hoofd en verstoorde relatie met voeding. Een enorme energievreter, focusverstoorder en bron van frustratie. Door samen te werken aan je voedingsmindset krijg je weer rust in je hoofd.

Leiderschap

Wij hebben veel meer grip op zaken dan we zelf denken. Tijdens het traject leer jij dan ook om meer in control te komen, omdat je aan de slag gaat met wat binnen jouw invloed ligt en je geen energie meer stopt in wat buiten jouw invloed ligt.

ReviewsBekijk alle Google Reviews

 • Lobke weet veel van (plantaardige) voeding maar ook veel van mental health. Vaak zitten er gewoontes of gedachten in je hoofd die zorgen voor een verstoorde relatie met eten. In dit coaching traject met Lobke ging ik zelf opzoek naar de kern van het probleem. Vervolgens hielp Lobke me hiermee om te gaan, vooral voor de langere termijn. Nu heb ik een hoop handvaten waarmee ik verder kan als mijn oude gedachten het willen overnemen. Ik raad een coaching traject met Lobke aan voor iedereen die ook vaak/dagelijks in een strijd zit met eten.

  Jennifer Luttikhuizen
  April 2023

 • Vijf sterren op Google zijn eigenlijk te weinig voor alles wat ik geleerd heb tijdens het intensieve coachtraject met Lobke. Die 16 weken en nog een paar weken langer zijn voorbij gevlogen. Zoals Lobke dat zelf ook zegt, diëtiste alleen dekt de lading eigenlijk niet. Werkelijk alles is bespreekbaar tijdens dagelijkse app gesprekken en wekelijkse belmomenten. Ik heb zoveel geleerd over voeding, gedrag, gedachtes en gevoel. Bij Lobke voel je, je echt gehoord. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je echt gaat nadenken en voelen en tot de kern komt. Lobke is zo puur en ook heel erg open over haar eigen ervaringen, waardoor je, je open durft te stellen en zoveel leert. Dus als je dit leest en je twijfelt, meld je aan voor een eerste gesprek. Je gaat er geen spijt van krijgen en het is het meer dan waard.

  Miranda Nederhof
  Mei 2023

 • Ik heb een coachingstraject gevolgd van vier maanden bij Lobke en ik heb enorm veel geleerd. Natuurlijk is mijn voedingspatroon verbeterd, maar ik heb ook enorm veel geleerd over mezelf. Het voordeel van niet alleen wekelijks bellen, maar ook dagelijks contact hebben via de app, is dat je direct feedback krijgt over wat je geleerd hebt en wat je doet. Van 'O jee, wat nu?' tot 'Ik heb het gedaan!' kan je direct kwijt, en je hoeft geen week te wachten. Lobke vertelt ook persoonlijke ervaringen of deelt hoe ze zelf iets geleerd heeft. En we hebben ook enorm gelachen aan de telefoon, heel gezellig!

  Gelein Belger
  Oktober 2023

 • Lobke is een ontzettende fijne en waardevolle coach! Ik heb een individueel traject bij haar gevolgd van 3 maanden, waarin we wekelijks een sessie hadden. Daarnaast kon ik haar elk moment van de dag bellen/appen wanneer dit nodig was. Heb enorm veel geleerd van haar en dankzij haar durf ik veel meer te staan voor wie ik echt ben en wil zijn. Ze heeft een fijne, open en luisterende houding wat maakt dat het fijn is om met haar aan het werk te zijn. Enorm dankbaar dat ik dit traject heb mogen doen bij haar!! 🙏

  Lianne Nijkamp
  Oktober 2023

 • Aangename begeleiding met veel informatie. Het gaat verder dan alleen weten wat de juiste voeding is. Ik heb verder geleerd om te vertrouwen op mijn plantaardige levensstijl. Daarnaast ook heel veel gewerkt rond de gedachten die mij tegenhielden of overtuigingen die ik aangeleerd had als kind en onbewust bleef meesleuren. Ik kijk zeer tevreden terug op de begeleiding!

  Tinne de Veth
  November 2023

 • Door het coachingstraject met Lobke is er heel wat veranderd in mijn leven, niet alleen op het gebied van voeding. Ik ben mezelf veel meer op nr.1 gaan zetten en dat heeft zo veel positieve effecten! Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, maak bewustere (en dus meestal betere) keuzes en spreek mezelf steeds meer uit over de dingen die ik belangrijk vind. Lobke gaf me altijd een veilig gevoel, alsof ik met een hele goede vriendin in gesprek was. Hierdoor kon ik me goed, al was het niet altijd gemakkelijk, open stellen en moeilijkheden met haar delen. Ik hou van persoonlijke verhalen. Ik heb dit in het begin een keer gezegd en Lobke bleef dit door het traject heen gebruiken. Persoonlijke verhalen van zowel haar zelf, andere klanten (anoniem uiteraard) en uit haar leven zorgde ervoor dat ik me minder alleen voelde met mijn eigen gedoe. Het was heel fijn dat de focus altijd lag op een gezonde leefstijl, gewicht verliezen was nooit het doel. "Afvallen is een bijeffect van gezond gedrag" zei Lobke en ze heeft helemaal gelijk! Zonder dat ik het echt door had ben ik 6 kilo afgevallen tijdens het traject. Een aantal praktische veranderingen waren met Lobkes hulp zo doorgevoerd. Ik at structureel te weinig ontbijt en lunch, waardoor ik ging snacken. Nooit geweten, maar het vergroten van de porties hielp meteen. Heel fijn die praktische tips. Maar de echte belangrijke verandering zit in mijn mindset. Ik wilde niet naar een reguliere diëtist, want ik was bang dat die me alleen zou vertellen wat ik al wist. Met Lobke ging ik de moeilijke gesprekken aan, waarom lukt het al jaren niet een gezonde leefstijl vol te houden? Niet de makkelijke weg, maar wel de meest waardevolle. Lobke prikte zo door mijn uitstelgedrag, argumenten om niet voor mezelf te kiezen en onzekerheid heen. Haar eerlijkheid, op een super respectvolle manier, maakt dit traject zo waardevol. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Lobke!

  Danja Kempers
  Augustus 2023

 • Vandaag het traject van 16 weken afgesloten waarvoor ik me bij Lobke had aangemeld. Ik had hulp nodig bij plantaardig leren eten in combinatie met een GBP en wat heb ik een hoop nieuwe dingen geleerd! Maar niet alleen met voeding werd ik geholpen, ook op tijd rust nemen, het hoofd leegmaken, mijn bewegingspatroon proberen aan te pakken, eigenlijk alles om mijn leven leuker te maken heeft de revue gepasseerd. En dat is gelukt, ik betrap me er nu vaak op dat ik zit te fluiten tijdens het fietsen, ik maak iets af waaraan ik ben begonnen en ik eet werkelijk fantastisch. Lobke heeft me leren kijken naar mezelf met een veel mildere blik en vooral oordeelloos. Het waren heel veel fijne uren aan de telefoon en echt, heb je hulp nodig, zoek contact met Lobke, het leven is na 16 intensieve weken, een heel stuk leuker (en gezonder)!

  Anja van der Zwan
  Januari 2023

 • Het coachingstraject met Lobke heeft me veel opgeleverd. Ze heeft me geholpen met het maken van gezonde en verstandige keuzes op gebied van voeding, bewegen en ontspannen. Hier had ze tips voor, maar ze heeft me ook geholpen hier zelf over na te denken door de juiste vragen te stellen of soms een spiegel voor te houden. In het begin was er dagelijks contact, maar later werd dat minder, omdat het toen minder nodig was. Toen ik aan het eind van het traject wat minder goed in mijn vel zat, werd de insteek iets anders, maar had ik toch nog veel aan haar. Ik ben ruim 5 kilo afgevallen en heb de tools gekregen om zelfstandig door te gaan op de manier die Lobke me zelf heeft leren ontdekken!

  Fenna Koopman
  Januari 2023

 • Ik heb net een traject bij Lobke afgesloten en wat heb ik in die periode veel geleerd. Lobke heeft heel veel kennis die ze op een leuke manier probeert te delen. Het fijne van Lobke vind ik dat je bijna elke dag wel contact hebt, ze denkt heel goed met je mee en ze oordeelt niet. Ik heb echt enorm veel van haar geleerd en niet alleen over voeding maar ook over mijn eigen gedrag en gedachtes.

  Anette Westerink
  Januari 2023

 • De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen met Lobke. Heel fijn om op dagelijkse basis met iemand te spreken die zoveel kennis heeft over niet alleen voeding, maar ook over 1001 andere onderwerpen. Ik heb eindeloos gelachen, ik ben geraakt, ik voelde me gehoord en niets was te gek. En het mooiste is: ik heb de touwtjes weer zelf in handen! Lieve Lobke, bedankt voor alles en voor iedereen die dit leest: ga ervoor, want het traject van en met Lobke is het écht dubbel en dwars waard!

  Sonja Mulder
  Januari 2023

 • Lobke heeft mij fantastisch geholpen met adviezen voor een gezond en gevarieerd eetpatroon. Lobke is een TOPPER????!!

  Tiana Noordhoek
  November 2022

Veelgestelde vragen

Als je een vrijblijvende intake aanvraagt, luister ik goed naar je hulpvraag en schat in wat jij nodig hebt. Tijdens de intake hoor je dus wat voor traject geschikt is voor jou en wat het precies inhoudt.

Tijdens een vrijblijvende intake luister ik goed naar waar jij nu staat op het gebied van gezondheid en voeding, waar je graag naartoe zou willen, waar je dan precies tegen aanloopt en wat voor jou dan eventuele logische vervolgstappen zouden zijn. Vervolgens geef ik je tijdens dit gesprek op maat advies welke vorm en duur van coaching geschikt is voor jou en welke investering hierbij hoort.

 

Ik werk niet samen met verzekeraars en de coachingstrajecten worden dan ook niet vergoed.

Gaan wij samen één op één aan de slag?

Ik werk niet met een grote massa aan mensen, maar kies er juist heel bewust voor om een paar mensen mijn volle tijd en aandacht te geven. Deze mensen selecteer ik op basis van een aantal criteria. 

Daarom plan ik altijd eerst een belafspraak in om te kijken waar je nu staat op het gebied van geluk en gezondheid, waar je naartoe wil en wat voor jou logische vervolgstappen zijn om die groei te bereiken.

Dus ben jij er echt klaar voor om samen aan de slag te gaan met je leefstijl? Vraag dan een geheel vrijblijvend gesprek aan waarin je een aanbod doe wat precies afgestemd is op jou.