Lange termijn

Structurele gedragsverandering en ongezonde patronen doorbreken vereist tijd. Ik werk daarom voor langere termijn met je samen om je hierin intensief te begeleiden, helpen en bij te staan.

Maatwerk

Ik stem het traject af op jouw lijf en leven. Zo zet je weliswaar kleine stappen, maar deze zijn ten minste haalbaar waardoor je daadwerkelijk dichterbij je doelen komt.

Tijd & aandacht

Je kan mijn hulp op ieder moment inschakelen en je krijgt altijd mijn tijd en aandacht om je verder te helpen. Je hoeft dus geen tijd en energie te verspillen aan zelf aanmodderen.

Stop met diëten

Veel mensen zetten zichzelf op een steeds strakker regime wanneer ze gezondheidsdoelen willen bereiken. Niet alleen ongezond voor je lichaam, door de restrictieve gedachten heeft je relatie met voeding er ook onder te lijden. Daarbij komt ook dat diëten vol trucjes zitten die maar tijdelijk werken. Voor je het weet ben je weer terug bij af, wat een enorme klap is voor je zelfvertrouwen om ooit wel die gezondheidsdoelen te bereiken.

Een gezonde leefstijl betekent werken aan jezelf vanuit liefde, niet vanuit haat. Laten we samen werken aan gezonde gewoonten. Zo krijg je niet alleen fysieke gezondheid terug, maar maak je ook als mens een ongelofelijke persoonlijke groei door.

Ontdek jouw potentieel

Investeren in je gezondheid is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Het betaalt zich de rest van je leven uit. Maar zonder plan maar wat aanmodderen is grote tijdverspilling en leidt to hard werken met maar weinig resultaat. En al die moeite zonder langdurig resultaat doet je zelfvertrouwen ook geen goed.

Laat mij je helpen om op efficiënte wijze het maximale uit je gezondheid te halen en je doelen te bereiken. Ik combineer wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid met jouw individuele behoeften. Waar je ook bent in je reis naar gezondheid en geluk, ik help je vanaf dat punt naar het volgende level.

Dit is wat het jou oplevert

Gezondheid

Wat het ook is dat maakt dat jij momenteel niet maximaal kan genieten van je dag; mijn coaching is er op gericht dat jij het maximale uit je gezondheid gaat halen. En dan niet enkel je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid krijgt een boost.

Know how

Kennis geeft zelfvertrouwen en voorkomt dat je gaat twijfelen en steeds van plan switcht. Het is dan ook super belangrijk dat je niet alleen weet wat je moet doen om je doel te bereiken, maar ook waarom dit jouw gezondheid dient.

Rust

Een ongezonde leefstijl gaat bijna altijd gepaard met een onrustig hoofd en verstoorde relatie met voeding. Een enorme energievreter, focusverstoorder en bron van frustratie. Door samen te werken aan je voedingsmindset krijg je weer rust in je hoofd.

Leiderschap

Wij hebben veel meer grip op zaken dan we zelf denken. Tijdens het traject leer jij dan ook om meer in control te komen, omdat je aan de slag gaat met wat binnen jouw invloed ligt en je geen energie meer stopt in wat buiten jouw invloed ligt.

ReviewsBekijk alle Google Reviews

 • Lobke weet veel van (plantaardige) voeding maar ook veel van mental health. Vaak zitten er gewoontes of gedachten in je hoofd die zorgen voor een verstoorde relatie met eten. In dit coaching traject met Lobke ging ik zelf opzoek naar de kern van het probleem. Vervolgens hielp Lobke me hiermee om te gaan, vooral voor de langere termijn. Nu heb ik een hoop handvaten waarmee ik verder kan als mijn oude gedachten het willen overnemen. Ik raad een coaching traject met Lobke aan voor iedereen die ook vaak/dagelijks in een strijd zit met eten.

  Jennifer Luttikhuizen
  April 2023

 • Vijf sterren op Google zijn eigenlijk te weinig voor alles wat ik geleerd heb tijdens het intensieve coachtraject met Lobke. Die 16 weken en nog een paar weken langer zijn voorbij gevlogen. Zoals Lobke dat zelf ook zegt, diëtiste alleen dekt de lading eigenlijk niet. Werkelijk alles is bespreekbaar tijdens dagelijkse app gesprekken en wekelijkse belmomenten. Ik heb zoveel geleerd over voeding, gedrag, gedachtes en gevoel. Bij Lobke voel je, je echt gehoord. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je echt gaat nadenken en voelen en tot de kern komt. Lobke is zo puur en ook heel erg open over haar eigen ervaringen, waardoor je, je open durft te stellen en zoveel leert. Dus als je dit leest en je twijfelt, meld je aan voor een eerste gesprek. Je gaat er geen spijt van krijgen en het is het meer dan waard.

  Miranda Nederhof
  Mei 2023

 • Lobke heeft mij fantastisch geholpen met adviezen voor een gezond en gevarieerd eetpatroon. Lobke is een TOPPER????!!

  Tiana Noordhoek
  November 2022

Veelgestelde vragen

Als je een vrijblijvende intake aanvraagt, luister ik goed naar je hulpvraag en schat in wat jij nodig hebt. Tijdens de intake hoor je dus wat voor traject geschikt is voor jou en wat het precies inhoudt.

Tijdens een vrijblijvende intake luister ik goed naar waar jij nu staat op het gebied van gezondheid en voeding, waar je graag naartoe zou willen, waar je dan precies tegen aanloopt en wat voor jou dan eventuele logische vervolgstappen zouden zijn. Vervolgens geef ik je tijdens dit gesprek op maat advies welke vorm en duur van coaching geschikt is voor jou en welke investering hierbij hoort.

 

Ik werk niet samen met verzekeraars en de coachingstrajecten worden dan ook niet vergoed.

Gaan wij samen één op één aan de slag?

Ik werk niet met een grote massa aan mensen, maar kies er juist heel bewust voor om een paar mensen mijn volle tijd en aandacht te geven. Deze mensen selecteer ik op basis van een aantal criteria. 

Daarom plan ik altijd eerst een belafspraak in om te kijken waar je nu staat op het gebied van geluk en gezondheid, waar je naartoe wil en wat voor jou logische vervolgstappen zijn om die groei te bereiken.

Dus ben jij er echt klaar voor om samen aan de slag te gaan met je leefstijl? Vraag dan een geheel vrijblijvend gesprek aan waarin je een aanbod doe wat precies afgestemd is op jou.