Appeltaart overnight oats

Dit ontbijtje past perfect bij de herfst. Je hebt het in 5 minuutjes klaargezet en pakt het de volgende ochtend er zo bij om op te eten. Als je je ontbijt wat eiwitrijker wil maken zou ik er sowieso voor kiezen om de appel te blenden met sojamelk of erwtenmelk en eventueel een kleine schep plantaardige eiwitpoeder toe te voegen. Daarnaast zou je nog wat extra toppings kunnen toevoegen zoals sojayoghurt of -kwark voor een frisse touch of extra walnoten of pompoenpitten voor extra crunch.

Zo maak je het

  1. Snij een halve appel in stukjes en blend deze met de plantaardige melk en koek- en speculaaskruiden tot een gladde massa.
  2. Voeg de havermout, rozijnen en chiazaad toe aan een ontbijtkom. Schenk de geblende appel er overheen en roer goed door elkaar. Laat dit 1 nachtje of minimaal 8 uur staan zodat een stevige pap kan ontstaan.
  3. Snij nog een halve appel in kleine stukjes en top de pap hiermee.

Bekijk de video

Pas instellingen voor Cookies aan