Spaghetti in roomsaus met doperwten en broccoli

Vind je deze spaghetti in roomsaus er lekker uitzien? Het recept komt uit mijn drie dagmenu’s die je gratis kan downloaden via de homepage. Laat even je naam en e-mailadres achter en je ontvangt drie dagmenu’s met negen heerlijke plantaardige recepten kosteloos in de mail.

Zo maak je het

  1. Giet gekookt water over de cashewnoten en laat ze 10 minuten weken. Kook ondertussen de bloemkool gaar.
  2. Mix in een blender de bloemkool met de cashewnoten, plantaardige melk, groentebouillon, edelgistvlokken, peper en knoflookpoeder tot een gladde saus. Zet even apart.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij vervolgens de broccoli in kleine roosjes en wok deze in wat olijfolie in een grote wokpan. Voeg na 3 minuten de doperwten toe en wok voor ca. 1 minuut mee.
  4. Giet de pasta af en voeg deze samen met de roomsaus toe aan de wokpan. Roer alles goed door elkaar en laat tot slot voor ca. 10 min op laag vuur pruttelen.
  5. Leg wat rucola op een bord en serveer hier de pasta op. Snij tot slot de bosui in ringen en garneer de pasta hiermee.

Bekijk de video

Pas instellingen voor Cookies aan